Persoonlijk bestellen

Wordt er bij uw Volkstuinvereniging geen gezamenlijke inkoop gedaan of geeft u er de voorkeur aan om liever persoonlijk te bestellen en daardoor ook de bestelling direct op uw adres te ontvangen dan is dat ook mogelijk, de korting is dan wat minder maar we hanteren nog steeds onze laagste prijs garantie op uw bestelling.  

Voor zaden is dat 20%  op de adviesprijzen en voor de overige artikelen 15% en dat kan oplopen tot 30 % of meer bij speciale aanbiedingen. Om deze hoge korting ( met laagste prijs garantie )  te kunnen bieden werken we net even anders dan ‘gewone’ webwinkels. Bij ons kunt u online de zaden catalogus doorbladeren of eerst downloaden en zo op uw gemak bekijken wat er leverbaar is en daarin is ook alle informatie over de zaden beschikbaar. (De beschrijvingen van onze zaai en kweekartikelen zijn op deze site te vinden) Vervolgens kunt u uw bestelling in onze (Excel)bestellijst plaatsen en naar ons mailen. Een week voor levering (*) ontvangt u de factuur en een betalings link en na betaling zult u de bestelling binnen enkele dagen ontvangen.

Standaard kortingen:  20 % korting op alle zaden,  15 % korting op Garland en overige zaai en kweekartikelen

(*) We hanteren per maand uiterste inzenddatums van de bestellijsten en daarbij behorende leverdatums. Klik hier voor het overzicht.